Wimperextensions

Al ruim 9 jaar is Linda gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions.

Gewonne prijzen:

3de prijs: Beste wimperstylist in Nederland
1ste prijs: Beste wimperstylist in de provincie Utrecht
1ste prijs: Wimperchallenge Ibiza
2de prijs: Internatiole online lash competitie
2de prijs: Beste onderwijzer
1ste prijs: Behandeling bij beschadigde wimpersWat zijn wimperextensions nou eigenlijk?
Wimperextensions is heel simpel uitgelegd gewoon een verlenging van uw eigen wimperhaartjes.
Op elk haartje worden 1 of meer extensions geplaatst die een mooie diep zwarte kleur heeft zodat het een mascara effect geeft! Ook zijn de wimpers al mooi gekruld waardoor, mascara en een wimperkrul tang niet meer nodig is.

Zijn Wimperextensions schadelijk?
Ik wil graag zeggen absoluut niet! Maar dit is alleen het geval wanneer de styliste de behandeling goed uitvoert, Goede hygiene, goede opleiding, goede ervaring, en daarnaast uw eigen hygiene.
Wanneer de wimperextensions niet op een goede manier gereinigd wordt of niet op de goede manier verwijderd word, denk aan trekken en plukken kunnen de natuurlijke wimpers afbreken.
Maar! ik kan u beloven dat ik door mijn ervaring de wimpers goed plaats en u een duidelijke nazorg vertel.

Hoelang blijven wimperextensions zitten?
Dit vind ik enorm moeilijk om te vertellen, dit verscheelt zoveel per persoon! Bent u bijvoorbeeld vaak buiten, fietsen zwemmen sauna? Dat zullen de wimperextensensions sneller afvallen dan de gene die binnen werkt binnen sport etc.
Gemiddeld blijven ze 2 tot 3 weken heel mooi zitten! op uitzonderingen na waarbij ze na 6 weken nog zitten.
Ik raad u daarom ook altijd aan om de na behandeling de eerste keer na 2 weken te plannen om zo te ervaren hoe het heeft gezeten.

Wat heb ik allemaal nodig om de wimperextensions te onderhouden!

Niet veel! lekker he, alleen een Foam om de wimperextensions 1 a 2x perdag te reinigen. En eventueel een wimperborsteltje! maar het wimperborsteltje krijgt u bij de eerste behandeling gratis van mij.

Wat vind ik leuk aan deze behandeling?
Ik zie gelijk resultaat en zie meteen hoe mooi het wordt terwijl de klant heerlijk ligt te ontspannen en vaak een beauty nap neemt van een uur! Ook vind ik het enorm gezellig om met u te kletsen de keus ligt bij u! 🙂
Wanneer de wimperextensions er op zitten en de klant zijn of haar ogen opent en ze het resultaat zien staan ze vaak zo versteld omdat het super natuurlijk oogt en u gewoon echt klaar bent voor de drukke dagen.